Kонцерт „И тело и душа“ на македонската филхармонија со Дино Имери

Оркестарот на филхармонија в четврток (12.11.2020) ќе одржи концерт насловен „И тело и душа“ на кој како солист ќе настапи македонскиот пијанист Дино Имери.

Read more

Дино Имери со солистички концерт во Загреб

Младиот македонски пијанист Дино Имери, со солистички концерт вчера свечено ја затвори изложбата „10 стари клавири“, организирана од Музејот за уметност во Загреб. Тој

Read more