Настапот на Дејвид Моралес – круна на Бит Фест

Вчера вечер (понеделник, 27 август) со настапот на светски познатиот ди-џеј Дејвид Моралес на Широк Сокак беше „спуштена завеста“ на Бит Фест 2012. „Ова

Read more