Концерт на Мандолинскиот квартет „DA CAPO”

Во рамки на фестивалот „Скопско лето“, концерт на мандолинскиот квартет „DA CAPO” од Сплит, Хрватска во состав Ивана Кенк Калебиќ, Стела Иванишевиќ, Томислав Калебиќ

Read more