Tеатрите ќе добијат нова сценска, светлосна и тонска опрема

Тригодишен проект на Министерството за култура за опремување на театрите со сценска, светлосна и тонска опрема… Драмскиот театар, Битолскиот театар, Центарот за култура „Ацо

Read more

Пријавување за аудио работилницата “Sample & Hold” на “de:sonanz” фестивалот

Во рамки на фестивалот за електронска музика и медиумска уметност de:sonanz, од 29 септември до 2 октомври 2011 година во Скопје, ќе се одржи

Read more