Tеатрите ќе добијат нова сценска, светлосна и тонска опрема

Тригодишен проект на Министерството за култура за опремување на театрите со сценска, светлосна и тонска опрема… Драмскиот театар, Битолскиот театар, Центарот за култура „Ацо

Read more