Промоција на музичкото остварување на дуото Кондратенко

Младинскиот културен центар ве кани на промоцијата на музичкото остварување на дуото Кондратенко, 07 март, (понеделник), со почеток во 20:30 часот, градско кино Милениум.

Read more