Florian Kupfer вечерва настапува во Капан Ан

DJ Florian Kupfer (Берлин, Германија), овој петок (26 септември 2014) настапува во Капан Ан. Florian е еден од најбараните и најпопуларни млади претставници на

Read more

Daz Flow во живо во Капан Ан

Утревечер, (четврток, 9 јуни 2011 година) со почеток во 23:30 часот, во Капан Ан во Старата скопска чаршија, ќе има можност за четири часовно

Read more