Изложба на фотографии во Куршумли Ан

Во Куршумли Ан денеска ќе се отвори изложбата на фотографии „Очи за среќа“ на уметникот Гоце Ефтимов. Ќе бидат претставени околу четириесет фотографии во

Read more