„Прв до врв“ за третиот роденден на жичарницата Водно

Со повеќе трки и настани денеска (1 јуни 2014 година, недела) се одбележа третиот роденден на жичарницата на Водно со одржување на манифестацијата “Прв

Read more

Просторот околу Милениумскиот крст се средува

Започнаа градежните работи за партерно уредување на платото околу Милениумскиот крст, кои ги спроведува Градот Скопје.

Read more