„Бескраен ум“ на Ана Костовска промовирана на бројни настани

Првата двојазична англиско-македонската збирка на мисли „Endless mind“ – „Бескраен ум“ на Ана Костовска постојано е застапена на културни настани. „Бескраен ум“ е прирачник

Read more

Endless mind на Ана Костовска во продажба

Неодамна излезе во продажба првата англиско – македонска збирка на мудрости „Бескраен ум“ (Endless mind) на Ана Костовска. Истата е достапна во киосците, трафиките,

Read more