Во НУУБ Битола стартува „Биди кабадаја – читај книги“

Во рамките на годинашното Битолско културно лето  – Бит Фест , од денеска (понеделник, 23 јули) во НУУБ „Свети Климент Охридски“ започнува проектот „Биди

Read more