Викендов „Илинденски денови“ во Битола

Центарот за култура Битола, од 29 јули до 1 август 2011 година, ќе го реализира 41. издание на Републичкиот фестивал на народни песни и

Read more

Фестивал на француски филм во Охрид

Државниот секретар во Министерството за култура, г-нот Дарко Стефановски, денес (сабота, 2 јули 2011 година)

Read more