IN MEMORIAM: Почина Бранко Јакшиќ

Друштвото на ликовни уметници на Македонија со голема жалост информира дека вчера почина нашиот уметник и професор Бранко Јакшиќ. Јакшиќ целиот свој работен век

Read more