Промоција на „Мемоари на задоцнетиот романтичар“ од Божин Павловски

Во книжевниот салон на „Матица македонска“ од Скопје, на Булеварот Св. Климент Охридски, на 30 мај (четврток) 2019 година во 19 часот ќе се

Read more