Изложба на фотографии на Кирил Штрков

Втората самостојна изложба на Кирил Штрков која ќе се отвори во „Рудиќ Галерија” на 01.12.2021г. во 19 часот, е неговото прво претставување пред домашна

Read more

Изложба и отворање на Рудиќ Галерија

Изложба и отворањето на Рудиќ Галерија во четврток, 18 април, со почеток во 20 часот… Галерија Рудиќ како изложбено место за фотографија и визуелни

Read more