Неуромедика функционира по светски стандарди, како мала луксузна болница

По повод 28 години постоење на Брендот Неуромедика одиме со интервју со д-р Емил Угриновски-генерален менаџер на болницата.  Новата Неуромедика болница работи со целиот

Read more