Прва палеонтолошка тематска изложба „8 MEGA ANNA“

Прва палеонтолошка тематска изложба со наслов 8 MEGA ANNA, во која e претставено природното фосилно богатство од селото Долни Дисан, Неготино, во петок (8

Read more