„Бесмртност“ музика од Бетовен во Филхармонијата

„Бесмртност“ е насловен симфонискиот концерт на Македонската филхармонија вечерва (31 јануари) од 20 часот, кој ќе биде посветен на творештвото на Лудвиг ван Бетовен.

Read more