IN MEMORIAM: Почина Барт Рејнолдс

Познатиот американски актер Барт Рејнолдс почина вчера (6 септември) на 82 годишна возраст. Ѕвездата на серијалот „Gunsmoke“, „Smokey and the Bandit“ и „Boogie Nights“

Read more