Отворена ликовната колонија „Дебрца 2018“

Во селото Белчишта синоќа беше отворена Меѓународната ликовна колонија „Дебрца 2018“, една од најстарите манифестации од тој ви во земјата. –  Дебрца е непресушен

Read more