Изложба „40 години од првите археолошки истражувања во неолитската населба Тумба Маџари…“

Во НУ Археолошки музеј на Македонија денеска ќе биде отворена изложбата „40 години од првите археолошки истражувања во неолитската населба Тумба Маџари во Скопје”.

Read more