Библиотеките во Барселона и Порторико со македонски дела

Директорот на НУ Универзитетска библиотека „Св.Климент Охридски“ – Битола, Науме Ѓоргиевски соопшти дека дел од македонските изданија на библиотеката веќе се предадени и изложени

Read more