Изложба „Женски приказни“ нa Андријана Мациев

На 03.12.2018 (понеделник) со почеток во 19:30 часот во Изложбениот салон на Уметничката галерија при НУ – Куманово ќе биде отворена самостојна изложба, под

Read more