Киро Урдин со признание за својата изложба од градоначалничката на Мајами

Македонскиот уметник Киро Урдин изминатите месец и половина е актуелен во САД со неговата изложба “Ancestor“, која е поставена во Мајами, Флорида. Урдин, кој

Read more

Киро Урдин со самостојна изложба во Мајами

Македонскиот уметник Киро Урдин кој долги години твори и живее во Франција и Белгија, ќе се претстави со своја нова самостојна изложба во Мајами,

Read more