Киро Урдин со признание за својата изложба од градоначалничката на Мајами

Македонскиот уметник Киро Урдин изминатите месец и половина е актуелен во САД со неговата изложба “Ancestor“, која е поставена во Мајами, Флорида. Урдин, кој

Read more