Ана и Хана во Турскиот театар

НУ Турски Театар ќе ја изведе претставата за младинци „АНА И ХАНА“ по мотиви на ДНЕВНИКОТ НА АНА ФРАНК во адаптација и режија на

Read more

„Ана и Хана“ на Турски театар на сцената на Театар Комедија

Турскиот театар вечерва (четврток, 13 декември) на сцената на Театар Комедија ќе ја изведе претставата за младинци „Ана и Хана“ по мотиви на Дневникот на

Read more

„Ана и Хана“ според мотиви на „Дневникот на Ана Франк“

НУ Турски Театар премиерно ќе ја изведе претставата за младинци АНА И ХАНА според мотиви на „ДНЕВНИКОТ НА АНА ФРАНК“… НУ Турски Театар премиерно

Read more