Предавање на Адриан Паци во Даут пашин амам

Адриан Паци, еден од најзначајните современи визуелни уметници на интернационалната уметничка сцена, ќе одржи предавање на 9 септември (понеделник) во Националната галерија на Македонија,

Read more