Започнува независниот филмски фестивал „4Tuned Cities“

Вечерва во Мултимедијалниот центар Мала станица, започнува Фестивалот за независен филм и визуелни уметности „4 Синхронизирани градови“. Локомотива од Скопје во партнерство со Dit’

Read more