Остен утре ја отвара 38-та Светска галерија на уметноста на хартија

Свеченото отварање на 38-та Светска галерија на уметноста на хартија – Цртеж 2010, ќе се случи утревечер (четврток, 16.12.10) во 20.20 часот,

Read more