“Uprising Beach Festival” на плажата Оревче

Радио МОФ и Олук Мултимедија го најавуваат третото издание на „Plaza Orevche Uprising Beach Festival“ кое стартува на 21 јули.

Меѓу карпите и заливот на четвртата плажа на авто-кампот Градиште, плажата Оревче и оваа година ќе биде домаќин на повеќе музички настани во текот на месеците јули и август.

Дарквуд Даб, Канда Коџа и Небојша, ПМГ колектив, Д Џон, Паркети, Канкуеринг Лајон, Џун, Керкез (ака Горан Кан), Флудер се само дел од бендовите и дџ-ите кои ќе ја збогатат музичката понуда во Охрид.

Дополнително, Радио МОФ ќе се вклучува во живо во својата програма од плажа Оревче за време на викендите, со дневна програма исполнета со многу музика, интервјуа и корисни информации.

Распоред за настаните на плажа Оревче:

21.07 (сабота)        June – дневен концерт
21.07 (сабота)        Мирко Попов + Роботек
27-28.07 (петок, сабота) Хип Хоп Камп со Легијата, Да Џаканакот, Зад Аголот, Хипхоплетика, Б’вана из лагуне
01.08  (среда)         ПМГ колектив + Паркети
02.08  (четврток)    Олук Мултимедија целодневен настан со Lina Simon, Miss Neighty, B!zzare, Jansky, Kacelov
03.08  (петок)          Дарквуд Даб
04.08  (сабота)        The John + SIZ
11.08  (сабота)        Kanda, Kodža i Nebojša + Conquering Lion
18.08  (сабота)        Kerkez LIVE (aka Goran Kan) + Flooder + Kinjo

You May Also Like