„Дедо Мраз во земјата на пингвините“ во Драмски

Денеска (четврток, 27 декември, 2012) во два термина (18:00 и во 19:30) на сцената на Драмскиот театар од Скопје ќе биде изведена новогодишната претстава за деца „Дедо Мраз во земјата на пингвините“.

Автор и режисер на претставата е Викторија Анѓушева, а во неа играат: Душица Стојановска, Иван Манасковски, Викторија Анѓушева, Сашо Мицевски, Михајло Настовски.

You May Also Like