Ја сакаме твојата драма – повик за нови драмски текстови

Theatra објавува отворен повик за драмски текстови како дел од проектот  „Секаде театар“!

Ја сакаме твојата драма!

На што застанува твоето срце и на што се жести твојата рака? Кои се твоите нераскажани приказни?

Прати го твојот текст на contact@theatra.mk до 8ми мај и приклучи се на проектот! – велат Театара во своето соопштение.

You May Also Like