ФОТО: Првоаприлски во Зоолошката

Иако вчера времето сите непријатно ги изненади, мал број дечиња маскирани присуствуваа во скопската Зоолошка. При краткиот престој во неа, се фотографираа со дел од вработените и си заминаа среќни и задоволни. Први април помина, времето се стопли, денот се одбележа …скромно, но интересно! 😉

You May Also Like