Традиционална изложба на студентска графика

Факултетот за ликовни уметности при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј” во Скопје, Фондацијата „Драгутин Аврамовски-Гуте” и НЛБ Тутунска банка АД Скопје, в среда (23 април, 2013) ја отвораат 26. традиционална изложба на студентска графика „Драгутин Аврамовски-Гуте”

Изложбата ќе биде отворена во 20:00 часот во Галериски простор на НЛБ Тутунска банка (ул. Водњанска бр.1, 1000 Скопје, влезот на паркингот на банката е слобден за посетителите на изложбата).

You May Also Like