Синеплекс го слави вториот роденден

Денеска (4 октомври, сабота) киното Cineplexx ќе го прослави својот втор роденден.

 

2_rodenden_cineplexx

По повод роденденот, во соработка со Просветно Дело и Скопје Сити Мол, ќе биде организирана детската програма на тема „Учиме да цртаме стрип јунаци“.

Најмладите посетители ќе имаат можност да ја совладаат техниката на стрип цртање. Работилницата е закажана за 04.10.2014, од 13:00ч – 15:00ч.

За сите љубители на добрите филмови, овој роденден Синеплекс организира дополнително изненадување:

– Сите филмови од репертоарот на ПОЛА ЦЕНА

– Роденденско Мени на ПОЛА ЦЕНА.

You May Also Like