Репертоар во НУ Народен театар Битола (26-28 декември 2011)

Ви го претставуваме тековниот репертоар во НУ Народен театар Битола. Следниве неколку дена, ќе можете да ги погледнете следните претстави:

НУ Народен театар Битола
НУ Народен театар Битола

понеделник 26.12.2011 во 19:00 часот
„Јане Задрогаз“ од Горан Стефановски
режија: Љупчо Ѓоргиевски

вторник 27.12.2011 во 19:30 часот
„Опасни врски“од Шодерло Де Лакло
и Кристофер Хемптон
режија:Дејан Пројковски

среда 28.12.2011  во 19:00 часот
„Опасни врски“од Шодерло Де Лакло
и Кристофер Хемптон
режија:Дејан Пројковски

You May Also Like