Промоција на „Меше на годината“ од Иван Шопов

Утре (21 февруари, четврток) во МКЦ – Кино Фросина, во 20:00 часот ќе се одржи концертна промоција на „Меше на годината – поема со масни наслаги“ од Иван Шопов во издание наТемплум.

 

Музика: многу весела!
Промотор: Владимир Мартиновски
Готвачка: Ана Голејшка

Делови од книгата ќе читаат Иван Шопов и Ана Голејшка.

You May Also Like