Промоција на книгата „Сеќавање за брат ми Драган Богдановски“

Утре (четврток, 9 мај 2013 година), со почеток во 19:00 часот, во големата конференциска сала на НУ Музеј на македонската борба – Скопје ќе се одржи промоција на книгата „Сеќавање за брат ми Драган Богдановски“ од Раде Станковски.

На промоцијата ќе се обратат проф. д-р Виолета Ачкоска и Ставре Џиков, а водител и рецитатор е актерката Вера Ристовска.

You May Also Like