Промоција на книга од Ана Голејшка

Во вторник (17 јуни) во 20:00 часот на платото пред МКЦ ќе биде промовирана првата книга на Ана Голејшка „Љубов на улица“.

 

ana_golejska_ljubov_na_ulica

Во информацијата за настанот авторката вели: „Ќе читам јас. Ќе пловиме низ разговор со драгиот Никола Маџиров. Ќе читаат и моите најдобри другарки. И даде. А можете и вие, што ќе ми дојдете. Да направиме да светне денот од Љубов!“ – вели Голејшка

You May Also Like