Последен викенд на Бит фест

Најдолгото и најбогато со содржини културно лето БИТ ФЕСТ влегува во својата завршница.

bit_fest_2014_logo

Остануваат уште седум дена до крајот на деветтото издание на културното лето во Битола кое се реализира повеќе од два месеци. Свеченото затворање на БИТ ФЕСТ 2014 ќе биде во петок 29.08.2014 со Концерт на Владо Јаневски во античкиот локалитет Хераклеа.

Денеска (сабота 23 август) во во 20.00 часот во Магазата ќе биде отворена изложба на илустрации „Фантазија, митови и легенди“ на здружението на граѓани ИМКА.

You May Also Like