Откажани Етно деновите во Гази Баба

Манифестацијата „Етно денови Гази Баба 2014“, која беше најавена за денеска 19 јули 2014 година од 10:00 до 19:00 часот на плоштадот во Автокоманда, се откажува поради временската прогноза, каде се предвидуваат врнежи од дожд.

Gazi_Baba_grb

Одржувањето на настанот ќе биде дополнително објавен.

You May Also Like