Најава за годинашниот МОТ

Утре (среда, 12 септември, 2012 година) во МКЦ ќе се одржи првата прес-конференција по повод годинашното 37 издание на Mладиот отворен театар. На пресот официјално ќе биде соопштена финалната програма на МОТ 2012 кој ќе се оддржи од 21 до 26 септември.

 

You May Also Like