Културна манифестација „Големата Мајка“

Денеска (11 мај 2014 година, недела) со почеток во 12:00 ч. општина Гази Баба ќе ја реализира културната Манифестација „Големата Мајка“, која ќе се одржи во археолошкиот локалитет Тумба Маџари во населбата Ченто.

golemata_majka-gazi-baba

На настанот ќе биде промовирано ЦД со преработки на Македонски народни ора, во изведба на Сашо Митев.

You May Also Like