Концерт „Книга што пее“ антологија на српската соло песна

В недела (25 ноември, 2012) во 20:00 часот во фоајето на МОБ ќе се одржи концерт на српска соло музика со наслов „Книга што пее“.

На концертот „Книга што пее“ или антологија на српската соло песна ќе настапат Анета Илиќ – сопран, Лидија Станковиќ – пијано и Стана Крстајиќ – флејта. Настанот е дел од Есенските музички свечености.

You May Also Like