Концерт на оргули во Скопје

На 25 март (вторник) во Католичката црква Пресвето срце Исусово во Скопје во 20:00 часот ќе се одржи концерт на оргули, а на програмата се дела од : Франк, Лангле, Ла Маж и др.

koncert_orguli

На концертот ќе настапат Михаил Мајер и Симон хамантер. Организатори на настанот се Амбасадата на Австрија и Францускиот институт во Скопје.

You May Also Like