Концерт на дуо кларинети во Охрид

Во Центарот за култура “Григор Прличев” – Охрид  в четврток (9-ти мај 2013 година) во 20:30 часот, концерт ќе одржи дуото кларинети – Ѓоревски и Бакревски.

 

Концертот се одржува по повод светскиот ден на Европа.

You May Also Like