Комедијата „Семеен хаос“ премиерно во Милениум

Денеска (четврток, 10 јули) на репертоарот на киното Милениум, премиерно ќе се најде комедијата „Семеен хаос“ или Blended во режија на Frank Coraci, со одличниот тандем Adam Sandler – Drew Barrymore во главните улоги.

Blended(Foto)

Семеен Хаос (Blended)- премиера 10.07 четврток

Режија: Frank Coraci

Улоги: Adam Sandler, Drew Barrymore, Wendi McLendon-Covey
Траењенафилмот: ‘117
Жанр: Комедија

По еден состанок „на слепо“, кој поминува ужасно, Џим и Лорен одлучуваат дека никогаш повеќе нема да излезат заедно…. Но, работите се менуваат кога сосема случајно ќе се најдат „заробени“ во едно туристичко одморалиште, некаде во Африка.

You May Also Like