Колаж „Убавиот српски збор“ во МОБ

Утре (понеделник, 18 февруари) во 20:00 часот во просториите на МОБ – Мала сцена ќе биде одржан мал колаж „Убавиот српски збор“.

Со својот настап ќе се претстават:

Драгана Босниќ Миленсковска
Зорица Панчиќ
Јована Плескоњиќ

Влезот е бесплатен

You May Also Like