Кино Милениум – тековен репертоар

Ви го претставуваме тековниот репертоар во градското кино Милениум во ГТЦ. Термините за прикажување се во 13:00, 15:00, 17:30,  20:00 и 22:30 часот (во саботите и неделите и терминот од 11:00 часот).

Филмот на Срѓан Драгојевиќ „Парада“, заради големиот интерес кај публиката, ќе продолжи да се прикажува во термините од 20:00 и 22:30 часот.

Премиерно во кино „Милениум“ од понеделник до петок ќе игра американскиот филм „Мапетите“ во термините од 13:00; 15:00 и 17:30 часот, а во саботите и неделите од 15:00 и 17:30 часот.

На репертоарот останува и филмот „Артур Божиќ“ во саботите и неделите од 11:00; 13:00 часот.

You May Also Like