Започнува детскиот театарски фестивал „Битолино“

Денеска (5 август, вторник) во 20:00 часот во Големата сала на Центарот за култура во Битола започнува четвртиот интернационален детски театарски фестивал „Битолино“.

bitolino_2013

Фестивалот ќе биде отворен со претставата „Алиса во земјата на чудата“ на Детскиот културен центар Белград од Србија.

You May Also Like